- ვაზის ზრდის პროცესზე დაკვირვება;
- ვაზის ჯიშების ამოცნობა-განსხვავება;
- ვაზის ზრდისთვის საჭირო კლლიმატური
პირობების ცოდნა;
- ვაზისა და ღვინის როლის
შეფასება-გათვითცნობიერება საქართველოს ისტორიაში, ხელოვნებასა და ქართულ
ლიტერატურაში;
- საქართველოში ღვინის ბიზნესისა და
ადგილობრივი ბაზრის შესახებ ინფორმაციის მოგროვება, დამუშავება და გაანალიზება;
- დაღვინების ქიმიური და ბიოლოგიური
პროცესების კვლევა;
- მოძიებილი და დამუშავებული მასალის ციფრულ
ფორმატსი გადატანა;
- ღვინის ტექნოლოგიის ტრადიციული და
თანამედროვე მეთოდების შედარება;
- თეორიულად მიღებული ცოდნის პრაქტიკაში გამოყენება.
|
No comments:
Post a Comment