Sunday, 16 June 2013

მოსწავლეების ამოცანები/სწავლის შედეგები

  • ვაზის ზრდის პროცესზე დაკვირვება;
  • ვაზის ჯიშების ამოცნობა-განსხვავება;
  • ვაზის ზრდისთვის საჭირო კლლიმატური პირობების ცოდნა;
  • ვაზისა და ღვინის როლის შეფასება-გათვითცნობიერება საქართველოს ისტორიაში, ხელოვნებასა და ქართულ ლიტერატურაში;
  • საქართველოში ღვინის ბიზნესისა და ადგილობრივი ბაზრის შესახებ ინფორმაციის მოგროვება, დამუშავება და გაანალიზება;
  • დაღვინების ქიმიური და ბიოლოგიური პროცესების კვლევა;
  • მოძიებილი და დამუშავებული მასალის ციფრულ ფორმატსი გადატანა;
  • ღვინის ტექნოლოგიის ტრადიციული და თანამედროვე მეთოდების შედარება;
  • თეორიულად მიღებული ცოდნის პრაქტიკაში გამოყენება.






No comments:

Post a Comment